O nama

Poliklinika Konzilijum – novi lider u dijagnostici

Zašto izabrati nas

Naše poslovanje temelji se na uskoj povezanosti između pacijenata, ljekara i poliklinike.

Konzilijum ima sve što Vam je potrebno


STRUČNI KADAR
Kvalitet našeg rada zasniva se na ispunjavanju očekivanja i potreba pacijenata u što većoj mjeri. Pri tom se posebno oslanjamo na bogato višegodišnje iskustvo našeg osoblja, saradnju sa vrhunskim stručnjacima, te stalne edukacije i usavršavanje

TIMSKI RAD
Saradnja doktora i medicinskog osoblja, uz dijagnostičke i terapijske metode koje su kod nas dostupne, omogućavaju brzo i efikasno riješavanje zdravstvenih problema pacijenata.

PROFESIONALNA USLUGA
Stručno medicinsko osoblje pobrinuće se da tretman svakog pacijenta bude po svim najvišim standardima dobre medicinske prakse.

PRECIZNA I KOMPLETNA DIJAGNOSTIKA
Radiologija opremljena savremenim aparatima, specijalističke ambulante i laboratorija čine zaokruženi sistem, koji pruža pacijentu mogućnost kompletne medicinske usluge na jednom mjestu.

SAVREMENA TEHNOLOGIJA
MRI, CT, UZ najnovije generacije. Savremena i sertifikovana medicinska oprema.

Savremeno opremljene ambulante, stručnost ljekara i profesionalno osoblje doprinose visokom kvalitetu naše usluge. Kvalitet našeg rada zasniva se na ispunjavanju očekivanja i potreba pacijenata u što većoj mjeri. Idemo u korak sa vremenom i samim tim sve metode kojima se koristimo su savremene, sa osloncem na bogato višegodišnje iskustvo našeg osoblja, saradnju sa vrhunskim stručnjacima, testalne edukacije i usavršavanje.